Calculaties Schilderwerk

Calculaties Schilderwerk en Gevelonderdelen

Regelmatig onderhoud van houten kozijnen, deuren en ramen maar ook balustrades en betonbanden van flatgebouwen en utiliteitsbouw vergt een belangrijke uitgavenpost voor Verenigingen van Eigenaren maar ook voor Woningbouwcorporaties. Davenne Bouwkundig Adviesburo (DBA) inspecteert, inventariseert  en calculeert het te schilderen oppervlak en komt met een nauwkeurige begroting van de totale kosten inclusief steigerwerk, aanloopkosten en vergunningskosten.

Het structureel en planmatig onderhoud van gevelonderdelen voorkomt onnodige dure kosten zoals gevolgschade en zorgt voor een constante kwaliteit van uw gebouw. Daarnaast heeft ook de esthetische waarde een groot belang bij commerciƫle objecten.

Ook kunnen wij de begeleiding van, en de controle op de uitvoering voor u verzorgen. Hiermee waarborgen wij de afgesproken kwaliteitsnormen die vooraf zijn vastgelegd in het schildersbestek. Door meting van de verfdiktes in het werk en controle van houtreparaties wordt de kwaliteit vastgelegd in een rapportage. “Meten is weten” is het motto van DBA.