Referenties

 

logo ingIngenieursbureau Drechtsteden
Werkzaamheden: Opstellen Meerjarenbegrotingen met betrekking tot het bouwkundig onderhoud van het vastgoedbezit Dordrecht. Aankoopinspecties, Quickscans en herinpecties bestaande MJOB.
logo%20huismeestersWoningbouw Corporatie “De Huismeesters”
Werkzaamheden: Het digitaliseren van de papieren woningcartotheek naar AutoCAD tekeningen. Voor 8000 VHE’s worden bouwkundige woningplattegronden getekend met lagenstructuur, renvooi en bedrijfslogo “De Huismeester”.
logo%20zwijndrechtGemeente Zwijndrecht
Werkzaamheden: Het inventariseren van de vastgoedportefeuille basisscholen. Vervolgens het opstellen van Meerjaren Begrotingen (MJOB) conform de NEN 2767.
logo%20dordrechtGemeente Dordrecht(Vastgoedbedrijf)
Werkzaamheden: Het inventariseren van de vastgoedportefeuille vervolgens het opstellen van Meerjaren Begrotingen (MJOB), een deel volgens de stadaard methode en een deel conform de NEN 2767.
logo%20havenstederHavensteder(Rotterdam)
Werkzaamheden: Het inspecteren, inventariseren en opstellen van MJOB’s (Meerjarenonderhouds Begrotingen) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE).
logo%20rechtspraakRechtbank Dordrecht
Werkzaamheden: Het vervaardigen van de vierkantemeters (m2) en kubiekemeters (m3) van woningen conform NEN 2580. Dit i.v.m. waardebepaling WOZ (waardering onroerende zaken). Davenne BV werkt als gerechtsdeskundige voor De Rechtspraak
logo%20amstelveenGemeente Amstelveen
Werkzaamheden: Het vervaardigen van Meetcertificaten conform de NEN 2580 en het opstellen van Meerjarenbegrotingen met betrekking tot het bouwkundig onderhoud van het vastgoedbezit.
logo%20kraanKraan Bouwcomputing
Werkzaamheden: Het geven van demonstraties van de software (Probis Systematisch Onderhoud, SO). En het geven van opleidingen en werkinstructies van deze software.
logo%20particulierenAan- en Verkoopinspecties voor Particulieren
Werkzaamheden: Het vervaardigen van aan- en verkoopinspecties voor particulieren (volgens de Nationale Hypotheek Garantie).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*